Yeni webshopum açıldı! Sizde buyrun

23 Temmuz 2013 Salı

Eva foamdan düğün dekorasyonu

Geçen hafta amcamın oğlu evlendi. Düğünü için nikahşekeri sepeti ve şimdi moda olan bıyıklı fotografların bıyıklarını yaptım, benim çok hoşuma gitti umarım onlarda beğenmişlerdir.
Sepetin sapına bank yaptım ve üstüne eva foamdan gelin ve damat oturtum. Yanlarınada yine evadan kendi davetiyelerin mini modelini yaptım. Aşağıdaki resimlerden pek belli olmuyor ama gelinin elinde gelin buketi var ve onun içine de minik minik güller yapıp yerleştirdim.
Bıyıkları düğünün temasına uygun olarak pembe evadan yapıp, beyaz pembe kapladığım bir kutuya koydum. Kutuyu kalpler, gelin ve damadın basharfleri ve kocaman bir bıyık ile süsledim.

Annemde gelinin önünden gidip çiçek serpecek kızlara çiçeklerini koyacak çantalar yaptı. Maalesef bu örneğin türkçe adını bilmiyorum, ama timsah derisine benzediği için ingilizcede 'crocodile stitch' yani timsah örneği diyorlar. Çantalar o kadar şirin oldu ki, her gören bana da yaparmısın diyor. Zavallı annecim bir haftada 5 çanta yaptıktan sonra galiba artık her yeri, herkesi timsah derisi olarak görmeye başladı ki, artık bir süre bu modelden çanta yapmak istemiyor :) .

Bu eva foamdan bebekler ve süsler yapmak o kadar hoşuma gitti ki, bir süredir yaptıklarımı etsy.com dan satıyor olmama rağmen kendim bir webshop açmaya karar verdim. Tabi sadece eva bebekler olmayacak

Yakında melsedi.com un açılışı var sizide beklerim :) .











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...